Elsősköszöntő ajándékcsomagokat adott át a polgármester

 
Intézményt váltani, magunk mögött hagyni megszokott környezetünket, az oviból iskolába menni mindig nagy ugrás, még akkor is, ha a legtöbb barátunkkal itt is nap mint találkozunk. Nem könnyű lépés ez, még a mostaninál sokkal barátságosabb időkben sem.


Idén a járványhelyzet miatt elmaradtak az évnyitók. Reménykedtünk, hogy valamilyen formában, kiemelt rendezvény keretében, személyesen tudjuk majd átadni a már évek óta hagyományossá vált elsősköszöntő ajándékcsomagokat.

Azonban olvasva a napi híreket, bizonyossá vált, nem várhatunk tovább, hiszen a helyzet egyre bizonytalanabb.

Elkészítettük és Géczy Krisztián alpolgármester segítségével eljuttattuk a csomagokat a Bálint Márton és a Zimándy Ignác iskolákba, az elsősök pedig a mai nap folyamán az osztályfőnökök segítségével meg is kapják azokat.

Sajnálom, hogy a mostani elsősöknek már normális lesz az, amit nekünk is nehéz megszokni. Maszkban, lázmérés után, megannyi szabály mellett teszik a dolgukat, tanulják a betűket és a számokat. Sokkal nehezebb és kötöttebb környezetben kezdik meg iskolás éveiket, mint eddig bármelyik elsős Törökbálinton.

Kívánok nekik sok örömet, kitartást, sikereket a tanuláshoz, és nem utolsó sorban kívánok nekik önfeledt, játékkal töltött órákat, tartalmas őszi szünetet!

forrás: Elek Sándor polgármester facebook oldala


 

Megjegyzések