Újra lendületben a TIFO


Egy jól működő közösség életében minden korosztálynak szerepet kell kapni. Az, hogy a fiatalok is részt vesznek Törökbálint arculatának alakításában, mindannyiunk számára fontos dolog. Lelkesedésük példaadó.


2022 januárban megújult a Törökbálinti Ifjúsági Önkormányzat. Csekeő Soma (polgármester), Molnár Ágnes (alpolgármester) és Bolyos Anna (jegyző) vezetésével megkezdték a működéshez szükséges strukturális átalakításokat, módosították a működési szabályzatot.

Felvették a kapcsolatot a törökbálinti városvezetéssel, Elek Sándor polgármesterrel, aki a támogatásáról biztosította őket, csakúgy mint a művelődési ház. Legfontosabb feladatuknak most azt tartják, hogy a TIFO ismét vonzó név legyen a fiatalok körében.

Március 15-én a megújult Törökbálinti Ifjúsági Önkormányzat nevében Bolyos Zsuzsanna és Csekeő Soma is már részt vett az önkormányzat megemlékezésén, leróva tiszteletüket a törökbálinti hősök előtt.

Mint közösségi oldalukon írták, fontosnak tartják, hogy az ezeréves magyar történelem kiemelt eseményei méltó helyre kerüljenek hazánkban, és hogy a fiatalok a megfelelő tanulságokat, jelenünkre vonatkozó áthallásokat is megértség ezekkel kapcsolatosan.Ahogy fogalmaztak: mindehhez következetesség, megfelelő példa kell, így a következő generációk is át fogják érezni, mit jelent MAGYARNAK LENNI!

Megjegyzések