RÉTről a TÉRre! Új név, megszokott színvonal!



Takarékos, de színvonalas műsor várható az idei TÉR fesztiválon, ismert sztárokkal és törökbálinti kötődésű zenekarokkal

Mint az már köztudott, Elek Sándor, városunk polgármesterének utasításra a szervező Munkácsy Mihály Művelődési Ház az augusztus 20 – ra tervezett ünnepségsorozatot, a költségek csökkentésének érdekében jelentős mértékben átalakította.

A polgármester döntését háború okozta energiaválság súlyosbodásával és az önkormányzat megemelkedett kiadásaival indokolta. Tájékoztatása szerint a városnak fel kell készülnie arra, hogy - takarékos gazdálkodás mellett, tartalékot képezve - képes legyen segítséget nyújtani azoknak a törökbálintiaknak, akik ebben a bizonytalan helyzetben egyedül nem képesek a nehézségeket kezelni.

Maga a fesztivál azonban nem maradhat el! Egy napon ugyan, de rendkívül elismert előadókkal várja a szórakozni vágyókat, új helyszínen a Kinizsi Parkban ( régi Mérleg Tér).

A remények szerint a legfontosabb ünnepünkön egy teljes napra sikerül elfeledni mindenkinek az egyre nehezedő terheket és két éve kihagyás után ismét a gyermekkacajtól , a jó zenétől és tartalmas beszélgetésektől lesz felejthetetlen a TÉR fesztivál augusztus 20- án szombaton.



A programokról:

Délutántól vidámpark szórakoztatja a kicsiket és nagyokat.

17:00
A többszörös Fonogram-díjas és Liszt Ferenc-díjas előadóművész Szalóki Ági lemezbemutató gyerekkoncertje a nagyszínpadon.

18:00
Horagus Mester Cirkusza: a Langaléta Garabonciások gólyalábas előadása, a mindössze 50 cm magas Gemini fivérek bírkózása, egy 6,5 méteres óriáskígyó, melyet Mehemed szelidít meg, garantáltan elkápráztatja majd a kicsiket és nagyokat egyaránt!

19:00
Jambargo koncert ahol sok ismerős arcot ( tanárt és énekest) láthatunk. A Jambargo klasszikus rock és blues zenei feldolgozásokat játszik. . Jelenlegi felállásban 2019. óta működik a csapat, gitárosuk Menráth Péter és Velősy Márton, basszusgitárosuk és egyben vokálistájuk Villási István, a dobosuk Pálmai Tamás, valamint a zenekar énekese Végh András.

20:30
Demjén Ferenc koncert. Az élő legenda idén a TÉR fesztivál nagyszínpadán ad koncertet augusztus 20-án. A dalszövegek mondanivalója, a jellegzetes Rózsi hang, a mindenki által ismert dallamok mindannyiunkat biztosan elvarázsolnak majd.

22:00
Lézer-show

Helyszín: Kinizsi Park (régi Mérleg Tér)

Megjegyzések