Hét sportág a sporttáborban




A Törökbálint Sportközpont immár hatodik éve szervezi nyári sporttáborait, melyek keretében a gyermekek naponta egy úszásoktatáson és egy választott sportág edzésén vehetnek részt. Tornyosi Katalin táborvezető a harmadik hete zajló táborról elmondta, hogy a gyerekek foci, kosár- és kézilabda, lovaglás, tenisz, tánc és vívás közül választhatnak. A pihenőidőben pedig kézműveskedhetnek, valamint pingpongozhatnak, unózhatnak, malmozhatnak. 

“A több mint száz gyereket öt csoportra osztottuk szét, a csapatok pedig pontgyűjtéses rendszerben versenyeznek egymással. Kötélhúzással, váltó futással és akadálypályával szerezhetnek pontokat, akik pedig kevésbé sportosak, egyénileg is gyűjthetik a pontokat malmozással, unózással” - mondta el Tornyosi Katalin, hozzátéve, hogy a hétvégén nem csak a legjobb csapatot értékelik, de minden csapaton belül azt a három táborozót is, aki a legtöbb ponttal járult hozzá a csoportja sikeréhez.

A táborvezető elismerő szavakkal beszélt a nevelőgárdáról is. “Ennyi lelkes és fiatal pedagógus nélkül nem lenne ilyen jó a tábor!” - fogalmazott.






















Megjegyzések