A Nyugdíjas Klub új elnökével beszélgettünk





Nemrégiben új vezetőséget és felügyelő bizottságot választott a Munkácsy Mihály Nyugdíjas Klub - a leköszönő Békefi Jánosné Rózsikát Pákozdy Dénes váltja az elnöki székben. 

Törökbálint MA: Mióta él Törökbálinton? Mikor lett a Nyugdíjas Klub tagja?
Pákozdy Dénes: 2013-ban költöztünk ide a feleségemmel, ugyanakkor már a 90-es évek vége óta van kötődésem a településhez, mivel az Önkormányzat beruházási irodájának a vezetője voltam. Nagyon szeretjük Törökbálintot, nem véletlenül választottunk a nyugdíjas éveink helyszínéül.

A Nyugdíjas Klubhoz 2016-ban csatlakoztam, miután különböző rendezvények kapcsán megismertem őket. Még abban az évben beválasztottak a vezetőségbe is.

TbMA: Voltak elnöki ambíciói a klubon belül?
P.D.: Bár vannak vezetői tapasztalataim, a tagok győztek meg az elnöki poszt betöltéséről. Békefi Rózsika nagyon frappánsan vezette a klubot, remélem hasonlóan tudom majd én is elvégezni a feladatokat. Jelenleg a vezetőség négy tagból áll, ugyanakkor a felajánlott segítséget mindig szívesen vesszük, így igazi csapatmunka a klub vezetése. 

TbMA: Milyen tervei vannak a Klubbal?
P.D.: Egyelőre megtartjuk a jól bevált programokat, reméljük, a járványhelyzet nem okoz további korlátozásokat. Az idősek nehezen viselik a félelmet, amit a programok szervezésével enyhíteni tudunk. A következő esemény a szeptemberi szüreti bál lesz, ugyanakkor gondolkodunk az újításon is. A következő egy év a kísérletezés éve lesz, rengeteg tervünk van!


Megjegyzések