A polgármesteri hivatal koronavírus-fertőzés miatt november 5. és 10. között zárva tart !

 


Tisztelt Törökbálintiak!

Hivatalunkban lezajlott a koronavírus -tesztelés első köre. Sajnos, az eredmények szerint, két új koronavírusos pozitív eredmény lett.

Mindennél fontosabb az Önök és dolgozóink biztonsága, ezért jegyző asszonnyal egyeztetve, a Hivatal bezárásáról döntöttem.

Az ügyfélszolgálat tehát 2020. november 5. és 10. között szünetel. A hatósági iroda vezetőjét, valamint a szociális és társadalmi kapcsolatok iroda vezetőjét utasítottuk, hogy a halotti anyakönyvezés, illetve a szociális ügyintézés tekintetében, a zárvatartás idején alkalmazandó eljárásrendet dolgozzák ki.

A sürgős intézkedést igénylő szociális ügyekben, valamint a halotti anyakönyvezési ügyekben a kérelmeket a recepción megtalálható dobozban helyezzék el.

November 9-én az összes hivatali dolgozót és a Városgondnokság irodai munkatársait is PCR-teszttel tesztelni fogjuk. Az eredményeket a következő napra várhatjuk, de kollégáim csak negatív teszteredménnyel kezdhetik meg a munkát.

Az ügyfélfogadás előreláthatólag az összes dolgozó tesztelését és az épület fertőtlenítését követően, 2020. november 11-től indul újra.

A kényszerű döntést mindannyiunk biztonsága érdekében kellett meghoznom!

Támogató türelmüket és megértésüket köszönjük!

Elek Sándor
polgármester 

forrás: Elek Sándor polgármester facebook oldala

Megjegyzések