A Polgármesteri Hivatalban korlátozzák az ügyfélfogadást


 

Tisztelt Ügyfeleink!

Mint előzetesen már tájékoztattuk Önöket, a Polgármesteri Hivatal több dolgozója igazoltan koronavírus fertőzött; a fertőzöttek száma jelenleg a dolgozók 10 %-át teszi ki. Ezért – ügyfeleink és a munkatársak egészségének védelme érdekében - 2020. november 16. napjától (hétfőtől) a Hivatalban korlátozzuk az ügyfélfogadást.

Személyes ügyfélfogadás kizárólag a következő ügyekben lehetséges:

I. Anyakönyvi ügyek (telefonon előre egyeztetett időpontban)

- teljes hatályú apai elismerő nyilatkozat felvétele;
- házasságkötési szándék bejelentése;
- házasságkötés a házasság érvényességéhez szükséges két tanú, valamint indokolt esetben tolmács, illetve a házasulók szüleinek jelenlétében.

Időpont foglalására az anyakönyvvezetőnél a fenti ügyekben a 23/335-021 telefonszámon a 282-es vagy 228-as melléken van lehetőség.
Halotti anyakönyvezés a recepción elhelyezett, illetve a város honlapján a „Jegyzőkönyv haláleset bejelentéséhez” megnevezésű nyomtatvány kitöltésével kérhető.
A nyomtatványt a Városháza recepcióján erre a célra rendszeresített urnába helyezve, vagy postai úton küldhetik meg Hivatalunknak.
A halotti anyakönyvezéssel kapcsolatos ügyintézés átmeneti időszakra vonatkozó rendjéről a tájékoztatás a város honlapján megtalálható.
Anyakönyvi kivonat igénylése postai úton, vagy ügyfélkapun keresztül lehetséges. A kivonat igényléséhez szükséges „Anyakönyvi kivonat kérelem” című nyomtatvány elérhető a város honlapján.

II. Szociális ügyek

Kérelem benyújtásához szükséges nyomtatványok a recepción, illetve a város honlapján az Önkormányzat/Nyomtatványok oldalon a Szociális és Társadalmi Kapcsolatok Irodája nyomtatványai között találhatóak.
A kérelmeket a recepción erre a célra rendszeresített urnába helyezve, illetve postai úton, vagy elektronikus formában a szocialis@torokbalint.hu e-mail címre, vagy ügyfélkapun keresztül is megküldhetik Hivatalunknak.

Az ügyintézők a 23/335-021 számon a 247-es vagy 208-as melléken érhetők el.

III. Házipénztári kifizetések

A pénztár a 23/335-021 számon a 255-ös vagy a 276-os melléken érhető el.
Kérem, hogy minden más esetben (új ügyek indításakor illetve folyamatban lévő ügyekben, valamint tájékoztatás kérésekor) használják a következők elérhetőségeinket:
- hivatali kapu (KRID-azonosító: 408112722, illetve e-papír használata
- a hivatal@torokbalint.hu e-mail cím vagy
- hívják a 06 23 335 021-es központi szám mellékeit.
Behajtási engedélyek a behajtasiengedely@torokbalint.hu címen, illetve a 23/335-021/241-es melléken intézhetőek.
A jelen tájékoztatóhoz képest bekövetkező bármilyen változásról folyamatosan tájékoztatást adunk.

Tisztelt Ügyfeleink megértését és együttműködését előre is köszönjük.

Törökbálint, 2020. november 12.

Kailinger Ildikó
jegyző
sk.

Elek Sándor
polgármester
sk. 

forrás: Elek Sándor facebook oldala

Megjegyzések