Táncolva ünnepelték az életet


Hozzánk is elért a Jerusalema örömtánc mozgalma. Az országban a legnépszerűbb klipet a Bethesda Gyermekkórház dolgozói készítettek, reményt adva ezzel a szülőknek, gyerekeknek.
A törökbálinti klipben pedig több, mint háromszázan mutatták meg, hogy az élet szép - még a világjárvány idején is.

Sárdi-Seifert Éva Szilvia, a CNÖ vezetőségi tagjának az ötletét a ‘Four for YOU’ csapata (Bóta Ili, Czifra Katalin, Papp Edina és Papp Edit) valósította meg.

A videóban a Gyémántkút Egyesület, a Munkácsy Mihály Művelődési Ház, a Törökbálinti Polgármesteri Hivatal, a Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, a Sváb Egyesület, a Bóbita Óvoda, a Szérűskert Bölcsőde, a Zimándy Ignác Általános Iskola, a Szőnyi Erzsébet Zeneiskola, a Previ Team felnőtt- és gyermekcsapata, az Erica C tánciskola ZOE Team csapata, a TSE RG csapata, a Segítő Kéz Szolgálat, a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola tanári kara, a Törökbálinti Hagyományőrző Tánccsoport, a Törökbálint Sportközpont, Csupaszív Kétnyelvű Óvoda, a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet, a TTC és a T-LASE tagjai, valamint megannyi csatlakozó törökbálinti összefogva bizonyította be, hogy akármilyen nehéz megküzdeni a járvány hatásaival, az életöröm és a közösség összetartozása minden kihívásra gyógyír lehet.

 





























 

Megjegyzések