A LEGJOBBAK


 
Az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotópályázat díjazott alkotásaiból nyílt kiállítás a Munkácsy Galériában pénteken este. A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége 2018–2019 fordulóján hagyományteremtő céllal indította el az első Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa pályázatot.

Most itt, a 3000 nevezett kép közül a díjazottakat láthatjuk. Ahogy az már a fotókkal lenni szokott, egyszerre megrázó, és felemelő érzés a kiváló, díjnyertes képek között sétálni. A lágyan hullámzó dimbes-dombos táj megnyugtató képe mellett ott állnak az élet nehezebb, sötétebb oldalát megörökítő alkotások is.

A megnyitó közreműködői, Horváth Imre fotográfus megnyitó beszédével, majd a hivatalos megnyitót követő tárlatvezetésével, valamint a PR-Evolution Dance Company Kortárs Táncegyüttes fiatal táncosai szuggesztív előadásukkal szintén ezt a kettős érzést erősítették meg a vendégekben.

A gondolatokat, és érzelmeket alaposan megmozgató tárlatot az érdeklődők december közepéig tekinthetik meg, a Művelődési Ház nyitvatartási idejében.
 




















 

Megjegyzések